DAPSOFT

سبد خرید

آشنایی با زبان برنامه نویسی پایتون

زبان پایتون چیست؟

یکی از مهمترین دلایل ایجاد زبان برنامه نویسی پایتون خوانایی بالای کدها است. پایتون به صورتی طراحی شده که برنامه نویس می‌تواند به صورت کاملا واضح و بدون ابهام پروژه‌های برنامه نویسی بزرگ و کوچک ایجاد کند.

این زبان برنامه نویسی کاملا چند منظوره است و تقریباً در هر مکانی که از داده‌ها، محاسبات ریاضی یا خطوط کد استفاده می‌شود، کاربرد دارد. به عنوان مثال، بر خلاف جاوا، پایتون محدود به استفاده برای توسعه وب نیست. سطح بالا بودن زبان برنامه‌نویسی پایتون به این معناست که کدهای نوشته شده نسبت به زبان ماشین بیشتر به زبان انسانی و زبان انگلیسی نزدیک هستند. کدها به زبان پایتون نسبت به زبان های دیگر مانند جاوا در زمان کمتری نوشته می‌شوند.

پایتون از ساده ترین زبان های برنامه نویسی برای خواندن و یادگیری محسوب می‌شود. در این زبان بلوک  های کد در آکولاد نوشته نمی‌شوند و به جای آن از فاصله برای نوشتن کدها استفاده می‌شود.

هدف از ایجاد زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟

  • پایتون زبانی ساده و قابل درک است که توانایی رقابت با سایر زبان های برنامه‌نویسی را دارد

  • کاملا منبع باز بوده تا تمام افراد و برنامه نویسان بتوانند در توسعه آن شرکت داشته باشند

  • سادگی آن به اندازه ای است که مشابه یک متن انگلیسی خوانایی بالایی دارد

  • در کمترین زمان ممکن امکان توسعه برنامه به کمک پایتون وجود دارد

یادگیری پایتون

پایتون ازجمله زبان های بسیار ساده برای یادگیری افرادی است که به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی میشوند. در گذشته برای آموزش مبتدیان از زبان جاوا استفاده می‌شد اما با پیدایش این زبان و سطح بالا بودن آن به سرعت جایگزین جاوا شده و برای یادگیری در مراکز آموزشی استفاده می‌شود.

زبان پایتون به عنوان یک زبان Basic دارای ساختاری ساده و جذاب است و یادگیری آن نسبت به برخی زبان های دیگر مانند JAVA و C++ سختی کمتری دارد. به همین دلیل پایتون برای کودکان و نوجوانان برای شروع برنامه نویسی انتخاب مناسبی است.

مهم ترین کاربردهای پایتون

از آن‌جایی که این زبان بسیار عمومی بوده و در حوزه های مختلفی کاربرد دارد، یادگیری آن فرصت های شغلی بسیار زیادی فراهم میکند. بر خلاف برخی دیگر از زبان ها که تنها برای حوزه های خاصی کاربرد دارند، از پایتون میتوان در حوزه های متفاوت استفاده کرد.

طراحی سایت با پایتون

  • زبان پایتون دارای فریم ورک های قدرتمندی مانند Django و Flask است که باعث محبوبیت پایتون در زمینه طراحی سایت شده است.

یادگیری ماشینی با پایتون

  • الگوریتم های یادگیری ماشینی از اهمیت بالایی برخوردار بوده و کاربردهای زیادی دارند. به عنوان مثال گوگل برای جستجو از الگوریتم های یادگیری ماشین استفاده می‌کند. پایتون در یادگیری ماشین عملکرد بسیار خوبی دارد و بسیاری از افراد مشغول در این حوزه از کتابخانه های پایتون استفاده می‌کنند.

ساخت اپلیکیشن های موبایل

  • یکی از جذاب ترین کاربردهای پایتون استفاده از آن برای تولید اپلیکیشن های موبایل است. در این زمینه می‌توان از فریم ورک Kivy استفاده نمود.

استفاده از پایتون در داده کاوی

  • داده کاوی از شاخه های بسیار مهم در علوم کامپیوتر است. تحلیل داده های بسیار زیاد می‌تواند اطلاعات مفیدی در اختیار افراد و شرکت ها قرار دهد. زبان پایتون یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی برای تحلیل داده و داده  کاوی می باشد. پایتون دارای کتابخانه های بسیار قوی و کاربردی در زمینه داده کاوی است.

ساخت بازی های کامپیوتری

  • وجود کتابخانه های قوی و رایگان، پایتون را به گزینه ای مناسب در این زمینه تبدیل کرده است.

مزایای زبان برنامه نویسی پایتون
محبوبیت و دسترسی

  • پایتون دارای یک جامعه بزرگ برای پشتیبانی است. این مزیت باعث می‌شود به راحتی بتوانید مشکلات پیش آمده در مراحل یادگیری را برطرف کنید. همچنین این نرم افزار رایگان و منبع باز است

یادگیری ساده

  • برنامه نویسی پایتون برای یادگیری بسیار آسان است و از کلمات انگلیسی استفاده می‌کند

خوانایی

  • خطوط کد نوشته شده در پایتون به راحتی قابل خواندن هستند

دیدگاه‌ها بسته شده است